Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice protlačované přes bronzové matrice.
ANTICA PASTA je značka ručně vyráběných vaječných těstovin z Campofilone. Suší se při nízkých teplotách.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice.
ANTICA PASTA je značka ručně vyráběných vaječných těstovin z Campofilone. Suší se při nízkých teplotách.
Tradiční italské bramborové noky.
Bramborové noky. Bez lepku!
Tradiční italské bramborové noky v mini provedení.
Vaječné těstoviny ochucené sépií. Tvar Chitarra připomína velmi tenké "špagety". Dokonalost těchto těstovin umocníte bílou omáčkou z ryb nebo kombinací s krevetami.
Vaječné pláty pro přípravu tradičního italského pokrmu "lasagne". Můžete je vyzkoušet s červenou nebo bílou omáčkou, s masem, rybou nebo zeleninou. Pláty se dají použít přímo nebo je můžete předem uvařit ve vodě. Doba varu 2min.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice protlačované přes bronzové matrice.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice protlačované přes bronzové matrice.
ANTICA PASTA je značka ručně vyráběných vaječných těstovin z Campofilone. Protlačují se přes bronzové matrice, suší se při nízkých teplotách.
Vaječné těstoviny Linguine balené do klubíček.
Vaječné těstoviny ochucené česnekem a petrželí. Jsou vhodné k rybím omáčkám. Můžete je však i servírovat pouze s olivovým olejem extra vergine a sýrem Parmigiano Reggiano.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice. Jsou obarvené přidáním rajčat a špenátu.
Vaječné těstoviny Maltagliati.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice.
Bezvaječné těstoviny vyrobené z té nejlepší tvrdozrnné pšenice.
Těstoviny typické pro oblast Apulie. Připomínají tvar malých uší. Vyrábí se z tvrdozrnné pšenice a vody. Doba varu je delší, cca 11-13min.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice protlačované přes bronzové matrice. Suší se při nízké teplotě.
Bezvaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice protlačované přes bronzové matrice.
Vaječné těstoviny z té nejlepší trvdozrnné pšenice. Protlačují se přes bronzové matrice, suší se při nízkých teplotách.
ANTICA PASTA je značka ručně vyráběných vaječných těstovin z Campofilone. Protlačují se přes bronzové matrice, suší se při nízkých teplotách.
Vaječné těstoviny Pappardelle balené do klubíček.
Bezvaječné těstoviny vyrobené z té nejlepší tvrdozrnné pšenice. Protlačované přes bronzové matrice.
Vaječné těstoviny Pennette.
Bezvaječné těstoviny vyrobené z té nejlepší tvrdozrnné pšenice. Protlačované přes bronzové matrice.
ANTICA PASTA je značka ručně vyráběných vaječných těstovin z Campofilone. Suší se při nízkých teplotách.
Bezvaječné těstoviny vyrobené z té nejlepší tvrdozrnné pšenice. Protlačované přes bronzové matrice.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa