Mrkev, cibuli a celer nakrájené na malé kostičky osmahneme 2-3 minuty na 2 lžících olivového oleje v širokém hrnci. Přidáme maso nasekané v mixéru a opékáme další 3 minuty.
Přilijeme sekaná konzervovaná rajčata, 300 ml vína a 300 ml vody . Koření vložíme do pytlíku z gázy a přidáme k masu. Obsah přiklopíme a necháme alespň 3 hodiny probublávat na velmi mírném ohni. Podle potřeby přidáme během vaření trochu vody.
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a promícháme se zvěřinovým ragú.
Doporučujeme podávat s lehkým červeným vínem
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa